Klacht: voucher lamborghini rijden

op 15 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reservering gedaan bij traffic control eind mei 2013 voor locatie Antwerpen.Op 22/6 door hen geannuleerd. Nieuwe aanvraag gedan voor 16/10/2013 in Gent. Op 4/10 weer geannuleerd (reden auto stuk). Geld teruggevraagd omdat ze het steeds zelf annuleren, maar werd geweigerd.

Gewenste Oplossing:

Natuurlijk zou ik graag mijn geld terug hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robert3