Klacht: Vordering BENELUX korting

op 15 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren gebeld door Direct Solution met de mededeling dat er van BENELUX KORTING een rekening open staat van 182,40 euro. Ik was stomverbaasd. Ik was volgens hun gebeld over een hotelvoucher en een 5-gangen diner ad. 94 euro. Dat was nu opgelopen tot 182,40, maar er kon nog 40 euro af omdat hij aan mijn stem hoorde dat ik nergens van wist.

Ik weet nergens van en heb ook nooit eerder een rekening of aanmaning gehad. Heb inmiddels mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Die zegt Wie stelt moet bewijzen. Het bedrijf moet echt aantoonbaar maken dat er een overeenkomst is aangegaan. Graag zou ik binnen 2 weken een reactie ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als dit geannuleerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nipius