Klacht: Voorzichtig zijn met ZZP Nederland.

vinayras op 31 mei 2024 over ZZP Nederland in de categorie Adviesbureau, Adviezen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 31 mei 2024 ontving ik een factuur van ZZP Nederland, terwijl ik niet eens een lidmaatschap/abonnement bij ze heb afgesloten. Op een beurs nam ik informatie, waarbij er om mijn gegevens werd gevraagd. Inmiddels heb ik een reply gestuurd met mijn opzegging, maar ben wel opgelicht voor 27,23 euro. Dit bericht zal ik naar zo veel als ik maar kan sturen, zodat ze voorzichtig zijn met ZZP Nederland.

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet eens een ondernemer, maar ZZP gaat we 27,23 incasseren van mij.
Ik ga nog opzoek naar de communicatie met ZZP Nederland als bewijs dat ik geen lidmaatschap heb afgesloten. Ik ben wel van plan om me ooit in te schrijven bi KvK, maar zal dan niets meer met ZZP Nederland te maken willen hebben.

Ik ben tevreden als ZZP Nederland de incasso niet doorvoert, zodat ik ze dan een kans geef om in de toekomst bewust lid te worden bij ze.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZZP Nederland

Reactie van de melder van de klacht vinayras

1 maand geleden - Oplichting

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZZP Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vinayras