Klacht: Voorvork na 3 jaar al vervangen

op 05 november 2017 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn X-Tract Preston herenfiets met verende voorvork blijkt na 3 jaar defect, het stuur kan niet meer worden vastgezet op de voorvork. iTek Venray geeft aan dat de voorvork volledig moet worden vervangen omdat de schroefdraad niet meer goed zou zijn. iTek geeft 3 jaar garantie op voorvorken, maar op verende voorvorken zit slechts 2 jaar garantie, dus ik moest de volledige reparatiekosten €105 zelf betalen. Ik vind het ongelofelijk dat een voorvork na 3 jaar al volledig vervangen moet worden.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht van iTek Venray dat zij mij alsnog tegemoet komen bij deze reparatie en (een deel van) de kosten vergoeden, omdat het niet normaal is dat een voorvork bij normaal gebruik al na 3 jaar vervangen moet worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stadsfietser