Klacht: Vlucht geannuleerd zonder reden

Madiaa op 02 juli 2020 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onze vlucht was in maart geboekt, we zouden op 17 juli moeten reizen. De vluchten zijn geannuleerd door Schipholtickets terwijl het bedrijf (Alitalia) ze niet heeft geannuleerd en we reizen naar een land dat door de UE wordt vermeld onder de 14 landen waarnaar het veilig is om te reizen. Schipholtickets heeft dus GEEN REDENEN om onze vlucht te annuleren. Als ze het betaalde bedrag hebben terugbetaald, kan ik andere tickets kopen. Maar zonder het geld kan ik het niet.

Gewenste Oplossing:

Als de geboekte vlucht niet wordt geannuleerd of als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Madiaa