Klacht: vlekken op twee vestjes die ik er niet uit krijg

op 19 september 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na het wassen van twee vestjes onafhankelijk van elkaar met 3 in 1 pods bleven er rare vlekken achter die ik er met geen mogelijkheid uit krijg. Een vestje was van vorige zomer een vestje had ik nieuw. Waarde 120 euro. De eerste 75 euro. Wat kan ik er aan doen om die vlekken we te krijgen/ Anders graag een schadevergoeding

Gewenste Oplossing:

Als ik een goed advies krijg om ze er ui te krijgen of anders een vergoeding die in verhouding staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M van Schip