Klacht: Vlekken op het t-schirt

op 28 juni 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren Ariel tabs, zowel voor de bonte als voor de witte was en zo lang als ik het gebruik ben ik altijd tevreden. Het onwaarschijnlijke is echter gebeurd want opeens haal ik het lieveling t-shirt van mijn kleindochter uit de was en er zitten allemaal blauwe vlekken op. Voor mij en haar een grote schrik want zij heeft het t-shirt van haar vader gekregen en is daar reuze trots op. Ik weet mij eigenlijk geen raad en kan niet begrijpen dat dit zo maar aan de hand is. Ik was echt al zolang als ik mij heug met Ariel tabs en daarvoor met de flessen vloeibare zeep. Er zat ook niet te veel zeep is en ook niet te heet gewassen. ????

Gewenste Oplossing:

Eigenlijk altijd tevreden alleen nu dus een verdrietige oma en kleinkind.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kunststof montage