Klacht: vlekken na het gebruik van Ariel vlekverwijderaar

op 26 juli 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zaten een paar kleine vlekjes (druppeltjes nectarine) op mijn broek. Volgens het etiket heb ik Ariel vlekverwijderaar gebruikt; eerst vooraf ingesmeerd. Toen ik hem daarna uit de wasmachine( 30 graden gewassen) haalde zitten er een aantal grote plekken in de broek; de kleur van de broek is eraf; op de plaatsen waar ik vlekverwijderaar heb gedaan. Deze haast nieuwe broek kan ik niet meer dragen. Eventueel kan ik de broek opsturen ter bewijs.

Gewenste Oplossing:

De haast nieuwe broek kan ik niet meer dragen, dus graag een passende oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne Greveling