Klacht: vlekken in kleding door ariel 3 in 1 pods

op 04 juni 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben sinds kort 3 in 1 pods gaan gebruiken, en heb sindsdien vervelende paarse naslag in mijn kleding. Dit is er niet meer uit te krijgen, hierom wil ik graag met jullie tot een oplossing komen. Het feit is dat ik nu twee nieuwe sweaters in de prullenbak kan deponeren.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik een een vergoeding hebben betreft aankoop van de sweaters.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tabithab