Klacht: Vlekken in kleding door 3 in 1 pods

op 11 juli 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was al wat huiverig na verschillende klachten te lezen op internet, toch geprobeerd omdat ook veel mensen er geen last van hadden. 3 bakjes gehaald. 1e bakje nix aan de hand, nu het 2e bakje aangebroken en ja hoor! Mijn favoriete truitje onder de blauw/ paarse vlekken! Wat een rotspul! Niet meer gebruiken dus

Gewenste Oplossing:

Ik wil voor het 3e bakje pods mijn geld terug aangezien ik hier niet meer mee ga wassen! Ook wens ik het aankoopbedrag a 29,90 terug te ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karinprijs