Klacht: Vlekken in kleding dankzij pods

op 09 juli 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds een aantal maanden af en toe vlekken in (lichte) kledingstukken. Het lijkt alsof het weer er in zit, maar droog in de wasmachine en vervolgens met vlekken eruit, welke niet meer te verwijderen zijn. Ik heb zelfs een nieuwe wasmachine aangeschaft, maar de klachten bleven! Nu blijkt het aan de pods ariel 3in1 te liggen. Ik heb en zeer veel schade in (merk)kleding van mijn drie kinderen én een nieuwe wasmachine gekocht. Ik ben zeer ontevreden hierover.

Gewenste Oplossing:

Ik wens een reële schadevergoeding voor zowel vele kledingstukken als mijn nieuwe wasmachine.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilja Hendriks-Rossen