Klacht: Vlekken en plastic film in machine door pods

op 30 mei 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had nieuwe witte handdoeken na wassen met een pod inktachtige vlekken op mijn nieuwe handdoeken die er met geen vlekkenmiddel meer uitgingen.
En ook een wasmachine met donker wasgoed gevuld met de 3 in 1 pod . Mijn rubberen ring van de Miele wasmachine zat vol met een kleverige blauwe film die er niet uit wilde. Na de machine op 95 graden te hebben gedraaid met een handdoek geschrobd en de film kunnen loskrijgen. Op blauw wasgoed zitten witte vlekken plastic en felblauwe stukjes plastic.
Nooit meer die troep.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding voor 2 nieuwe handdoeken. En kleding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zeepsop