Klacht: Vlekken door Zwitsal Bodylotion.

op 20 juni 2017 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gedurende dag heb ik allemaal witte lichte vlekken op mijn rok. Ik heb mijn benen in gesmeerd met Zwitsal bodylotion. Ook wanneer ik bewust met mijn zwarte rok over mijn benen veeg laat het af. Dit is geen droogte van mijn huid want de bodylotion doet wat dat betreft wel zijn werk.

Gewenste Oplossing:

Geld teruggave. Oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nynke1997