Klacht: Vlees vaak slecht

op 29 augustus 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb inmiddels al een aantal keren vlees terug gebracht wat sterk geurde voor de datum. Varken saucijzen, kipfilet etc. Het verse gehakt ligt vaak te lang. Als je het vandaag koopt moet je t ook vandaag eten . Vorige week had ik gevacuumeerde speklappen en filetlapjes die bol stonden voor de datum. Nu heb ik gerookte kipfilet wat bol staat. Ik heb ook geen zin om elke keer terug te gaan. Heb ook een klachtenformulier ingevuld maar nooit wat gehoord.

Gewenste Oplossing:

Beter kijken naar de datums in het schap en desnoods de tht verkorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ryanne1978