Klacht: Vieze toiletten

op 07 augustus 2016 over Shell in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moest heel nodig naar het toilet en stopte daarom bij de shell op de a9 bij Amstelveen. Er was op beide toiletten geen wc papier … die lag nat op de grond in zowat de hele ruimte. Handen wassen kon wel maar de wasbak was ook smerig en er was geen papier om handen te drogen…. ook dat lag overal verspreid, nat op de wastafel en grond. Ik vind betalen om gebruik te mogen maken van de toilet heel normaal maar niet wanneer het zo slordig en vies is …

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik betaal om gebruik te maken van de toilet wil ik in elk geval wc papier en fatsoenlijk mijn handen kunnen wassen. Ik ben dit niet gewend van de shell, 2-the-loo...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Focky