Klacht: Vieze geur

op 22 december 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte lezer, ik maak mijn leven lang gebruik van Ariël wasmiddel. Ik vond het altijd de heerlijkste wasmiddel en een fijne geur hebben. Helaas moet ik tegenwoordig constateren dat ik de geur van Ariël wasmiddel zo vies vindt. Zo’n vieze geur dat ik er misselijk van wordt. Ik vind dit toch zo jammer want ik ben nu genoodzaakt om naar een ander wasmiddel te gaan zoeken. Mijn vraag aan u is: wat hebben jullie gedaan. Waar is de Ariël geur zoals ik die ken.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag de Arielgeur van eerst weer terug willen hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manzo