Klacht: vies en vuil slecht aanvulling

op 04 augustus 2016 over Princess Hotel Collection in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we hadden koud water spinnenweb in gezicht met het binnentreden van badkamer,koelkast buiten gebruik (was 28 graden)chips van de vorige mensen lagen nog op de grond ,aanvulling papier in badkamer.Daarbij hebben wij de klacht gemeld aan de balie de manneger van het bedrijf zou ons paar dagen later bellen ik heb intussen een email gestuurd maar geen reactie ben naar veel hotels in nederland geweest dit is het slechtste wat me overkomen is

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug als het niet zo erg was had ik het zo gelaten maar het was in 1 woord gezegt heel slecht ik wil het bedrag van 100,00 terug

Alle klachten die gemeld zijn door van van schaik