Klacht: via email een bericht gehad van Intrum Justitia dat er een bedrag open staat van 46,02 euro,dat ik gelijk moet betalen,dat ze me meerdere malen hebben geprobeerd te bellen,dat er diverse brieven naar mij zijn verzonden

op 01 juli 2016 over Intrum Justitia in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb mijn telefoon goed nagekeken en heb geen telefoontjes ontvangen…ik heb bij mij weten nooit iets via EMESA vakantieveilingen besteld of geregeld…zowieso vond ik de stijl van de email vreemd,werd aangesproken alleen bij mijn voornaam

Gewenste Oplossing:

wanneer ik een email krijg waarin staat dat het klopt dat ik niets hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum Justitia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum Justitia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum Justitia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum Justitia

Heeft op 04 juli 2016 om 09:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door zorgteamhuiswaard@evean.nl