Klacht: Verzoek tot actie, duiven poep overlast

op 29 augustus 2017 over Woonplus in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is sprake van enorme duivenpoepoverlast in mijn tuin. De duiven zitten op het dak van het complex en poepen naar beneden, met als gevolg dat het eerste gedeelte van mijn tuin (direct grenzend aan de gevel), onder de duivenpoep zit (zie foto).

Dit is een groot probleem. Ik ben astmatisch en de lucht van de duivenpoep heeft een negatieve invloed op mijn gezondheid. Het raam van mijn slaapkamer kan ik ook niet opendoen, omdat de poep dan naar binnen valt.

Ik verzoek u om met spoed actie te ondernemen omdat mijn gezondheid hieronder lijdt. Ik heb al gezocht naar oplossingen: voor € 25 euro (prijs voor 5 meter) zijn duivenpinnen te koop die op het dak gemonteerd kunnen worden.

Ik hoop dat u snel met een reactie komt zodat er snel actie genomen kan worden.

Helaas geen stappen plan, plan van aanpak

Gewenste Oplossing:

Stappen plan, plan van aanpak
duiven pinnen platsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonplus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Susanna Langlow