Klacht: Verzameling huisvuil op balkon

op 10 februari 2018 over Gemeente Den Haag in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn buurman verzamelt al sinds augustus 2017 zijn huisvuil op het balkon. Eens in de maand of twee maanden wordt het afgevoerd. Het probleem is tweeledig, n.l. Het staat niet op straat en is dus niet verboden. Maar het trekt wel ongedierte aan zoal veel muizen. Ik maak me zorgen over de komende lente met de hoeveelheid meeuwen die de zakken gaan aanvallen.
Ik heb hem een brief gestuurd zowel in Nederlands als Engels , maar helaas heeft het geen reactie opgeleverd.

Gewenste Oplossing:

Het zou heel fijn zijn als er een instantie contact met hem zou opnemen om de zaak te bespreken, die mijn inziens nogal voor veel overlast kan gaan zorgen als de muizen, ratten en meeuwen hier blijvend komen eten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Den Haag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Den Haag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Speekenbrink