Klacht: Vervolg (gevalletje waterschade)

op 14 juli 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
Ben vandaag voor een second opinion naar de applestore Amsterdam geweest.
Als eerst wil ik mijn complimenten maken voor de zeer vriendelijke service van Apple.eenmaal weer mijn verhaal te hebben gedaan heeft Apple zorgvuldig naar de iPhone gekeken en kwam tot de volgende conclusie.de foto van de onderkant van de iPhone die dynafix heeft gemaakt was niet de onderkant van mijn toestel waar waterschade was geconstateerd maar van een ander toestel,mijn toestel had geen waterschade zowel van binnen niet als van buiten niet,zelfs de waterindicators waren niet verkleurd.hij heeft geprobeerd het toestel aan de gang te krijgen maar helaas,nog steeds error 2001/2006 wat duid op een hardwareprobleem,defect moederboard.met deze conclusie op papier ben ik weer naar tmobile gegaan en uitgelegd dat ik word opgelicht door dynafix.tmobile heeft het toestel nu weer opgestuurd voor reparatie onder garantie van tmobile want tja geen waterschade is geen waterschade dus repareren die iPhone. Word vervolgd

Gewenste Oplossing:

Een werkende gerepareerde of,nieuwe iPhone 4

Alle klachten die gemeld zijn door Peterpeter1