Klacht: Verslaglegging bij jong oranje

op 31 mei 2021 over NOS in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een verschrikkelijk verslaggever die totaal niet objectief is en geen beleving heeft. Tevens alles van de tegenstander ophemelen en zijn eigen land continue erg laag en negatief neer zet. Wat een slechte verslaggever die alles op een monotone stem brengt. Hebben jullie nu niets beters? Ik erger me mateloos aan die man.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een objectieve en reëele verslaggever commentaar geeft. En zijn eigen land en spelers wat hoger in het vaandel heeft zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NOS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NOS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilse schuttrups