Klacht: Verpulverde hakken na de eerste 500 meter lopen

op 23 februari 2018 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht in december in Maastricht een paar bruine nette Ecco herenschoenen. Vandaag 23 februari heb ik deze schoenen voor het eerst aangehad. De auto op het parkeerterrein en dan een paar honderd meter lopen naar het zienenhuis. Het voelde alsof er iets onder mijn schoen zat maar het bleek dat grote stukken van de hak afgebrokkeld waren. Ik liet een spoor van stukjes en kruimels zwart rubber achter. Dit kan niet anders dan een fabricage fout zijn. Ik ben in het bezit van vele paren ecco schoenen maar dit is nog nooit eerder gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een nieuw paar ecco’s maat 42 ontvang of dat deze volledig gerepareerd worden. Ik heb helaas de bon en de doos niet meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harry mulder