Klacht: Verpest haar

op 23 mei 2017 over Team Kapsalon in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

bij Team kappers in Oosterhout heb ik mijn haar laten verven, en het is totaal niet zoals ik had laten zien dat ik het wou. Ze wisten niet wat ze deden en gooide er maar wat in, eindresultaat: 4 verschillende kleuren in mijn haar en het zag er verschrikkelijk uit, ook wilde ik mijn eigen haarkleur als uitgroei en dat is door de spoeling lichter geworden, dat zei ik toen maar volgens hen was dat onmogelijk. heb alsnog moeten betalen, en niet zo weinig ook, dat vond ik schandalig. Als ze niet wisten of de kleur ongeveer zou uitkomen als wat ik wou hadden ze dat moeten zeggen en niet zomaar iets in mijn haar stoppen.
Mocht toen van Team kappers terugkomen op het opnieuw te laten verven maar ben naar een andere kapper gegaan omdat ik het bij Team kappers niet meer vertrouw. De andere kaper heeft het heel mooi opgeknapt en zeiden inderdaad dat kleurspoeling je haar wel degelijk lichter maakt.
Ik ben zeer ontevreden en ga hier nooit meer naartoe.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld, alles of op zijn minst een deel terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Team Kapsalon in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Isaatjexo