Klacht: Verpakkingen gesneden vleeswaren

Vincent73 op 20 oktober 2017 over Zwagerman Vleeswaren in de categorie Slagerijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om te beginnen wil ik u complimenteren met de smaak en prijs/kwaliteit verhouding van uw vleeswaren, echter is het een grote irritatie voor mij dat 9 van de 10 verpakkingen niet normaal open te krijgen zijn doordat het “hier openen” lipje, net zo hermetisch is dichtgesealed als de rest van de verpakking.

Gewenste Oplossing:

Als deze lipjes gewoon altijd los zitten zodat je de verpakking zonder problemen en/of hulpmiddelen kunt openen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwagerman Vleeswaren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwagerman Vleeswaren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door