Klacht: Vernieuwde Sensodyne Rapid naar Rapid Relief

op 28 september 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebruik al jaren Sensodyne Rapid. Deze gaf voor mij de beste pijnverlichting. De nieuwe versie geeft een scherp gevoel in de mond en veroorzaakt pijnscheuten in tanden/kiezen. Niet iedere vernieuwing is een verbetering. Graag zou ik Sensodyne Rapid willen blijven gebruiken maar in de oorspronkelijke samenstelling. Bij mijn mailcontact met de firma gaven ze aan dat ik andere producten van hun kon proberen. Nu heb ik niet alle Sensodyne producten geprobeerd maar een aantal. Deze gaven niet de verlichting die de oorspronkelijke Rapid uitvoering gaf. Ik ben zeker niet de enigste gebruiker met dit verhaal gezien de reacties van gebruikers op klacht.nl

Gewenste Oplossing:

Zou zeer tevreden zijn als de oorspronkelijke versie weer op de markt komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HGD1947