Klacht: Vernedering, grote mond.

op 05 mei 2017 over Boni Supermarkten in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben samen met mijn moeder aan het winkelen bij de Boni in Emmen Bargeres, sta bij de kassa en kijk een kassa mederwerkster aan (Nina Kuhl) en krijg meteen de woorden: wat zit je mij aan te kijken moet ik er soms iemand bij roepen of wil je wat anders van me? Nina heeft de pik op mijn moeder in en gaat onrespectvol met ons om. Klant is koning? Mijn moeder komt al 17 jaar bij de boni, en Nina heeft al meerdere malen mijn moeder belachelijk gemaakt terwijl zei aan het werk was. Ik verzoek u hier iets aan te doen anders is mijn moeder genoodzaakt ergens anders haar boodschappen te halen. Dit is niet prettig winkelen voor haar/ons.

Gewenste Oplossing:

Als dit niet weer gebeurd, zoals ik hierboven al vermeld heb dit is niet de eerste keer, en wij zijn ook niet de enigste klanten waar zei zo mee om gaat.
En dat ze ervoor zorgt dat haar vriend Djovan zich er buiten houdt want daar krijg ik ook vervelende berichten van.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Boni Supermarkten over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sarithak