Klacht: Verminkt door PMU

op 10 juli 2017 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2/3 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten tattooeren. Ik stond met 20 minuten (?!) weer buiten en kreeg 2 dagen daarna wenkbrauwen die een grote dikke korst waren. Okee, kan gebeuren? Prima. Toen een paar weken later het resultaat kwam, omdat de korsten er eindelijk vanaf kwamen, schrok ik mijn eigen helemaal kapot!! Die kleine jonge meid had gewoon mijn gelaat verminkt! Ik loop sindsdien met make-up over make-up omdat ik mijn eigen helemaal kapot schaam! Wat is dan het nut om PMU te laten zetten???!!!! Bovendien vond ik de meiden daar alles behalve relaxed en klantvriendelijk. Ik ga nu eindelijk, na weer een tijd gespaard te hebben, de “bende” laten opknappen bij een PROFESSIONEEL kliniek! Iets wat ze daar in Teuge niet kennen!!!

Gewenste Oplossing:

Als ze de deuren sluiten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vip company teuge

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vip company teuge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silia Dorth