Klacht: Verlengde licentie niet gekrijgen.

op 14 juni 2016 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25-05-2016 verlengde ik mijn Renewal AVG Anti-Virus licentie.
De betalingsreferentienummer is 486724174639 het orderverwijzingsnummer is 702-0156148 en het factuurnummer is 1012558292. Er gebeurd helemaal niets.
De factuur is wel te zien op hun site maar niet de inhoud. Men verwijst mij steeds naar de klantenservice. Uiteindelijk kun je bellen naar Amerika, Engeland of Australieen. Kom op zeg. In Nederland zijn ze niet te bereiken. Er zijn veel klachten over AVG. Ik heb dus betaald en niets meer gehoord of gezien. Ik overweeg een consumentenprogramma op de hoogte te brengen van deze klotte firma.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon mijn verlenging van de genoemde licentie krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Virusscan