Klacht: Verlaging teer en nicotine gehalte

op 28 maart 2013 over Philip Morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Accijnsverhoging oké, maar nu er een oranje deksel op het potje volume tabak zit, is het teergehalte verlaagd naar 4mg en de nicotine naar 0,25 mg. Dit was eerst 8 mg teer en 0,7 mg nicotine. Ben ik niet blij mee, nu moet ik 2 sigaretten roken ’s morgens om op peil te zijn. Graag terug naar de oudesamenslling, anders ben ik toch geneigd om een ander merk te proberen.

Gewenste Oplossing:

Terug naar oude samenstelling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philip Morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philip Morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cynthinee