Klacht: verkorten van het programma eigen huis en tuin

op 25 februari 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eigen huis en tuin is een prachtig programma waar ik en veel mensen met mij met veel plezier naar kijken. nu is het programma in gekort en daar voor in de plaats is nu rtl boulevard gekomen.dit programma is zo slecht en zo vervelend sinds het vertrek van Albert Verlinden dat ik niet kan begrijpen dat hrt nog uitgezonden wordt.

Gewenste Oplossing:

weg met boulevard en eigen huis en tuin terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Neeltje Nagelhout