Klacht: verklaring belastingplicht woonland niet in het Duits beschikbaar

op 18 maart 2020 over Belastingdienst in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een verklaring belastingplicht woonland nodig in het Duits. De Duitse belastingdienst vult geen verklaring in als die NIET in het Duits is. Contact gehad met de belastingdienst in Heerlen en die zeggen dat ze Nederlands zijn en dus geen verklaring in het Duits hebben. Terwijl de verklaring zelf in het Engels is. Er werd mij verteld dat ik een beëdigd vertaler moet nemen om het te vertalen. Het gaat om een pensioen van 24,00 Euro per maand.
De Nederlandse en de Duitse belastingdienst zijn beide heel star, en dat betekend dat we over dat bedrag in Nederland en in Duitsland belasting moeten gaan betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de Nederlandse belastingdienst mij een verklaring woonland in het Duits geeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rinus Kannegieter