Klacht: Verkeerde spellen gekregen

op 29 november 2016 over Game Mania in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had online spellen gereserveerd en deze op laten halen door een kennis van mij die niet bekend is met gameconsoles. De medewerker heeft in plaats van Xbox one spellen, PS4 spellen aan haar meegegeven. Nu moet ik speciaal daar heen rijden om dit om te ruilen. Ik wil hiervoor gecompenseerd worden aangezien dit gewoon een fout is van de medewerker. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat het spijtig was maar dat er niks gedaan kon worden en dat als ik ooit in Heerenveen was dat ik het om kon ruilen. Ik vind dit schandalig en wil dat mijn klacht in behandeling wordt genomen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een compensatie van Game Mania, al zijn het de benzine kosten. Gaat meer om het principe dat Game Mania verantwoording neemt voor hun fouten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Game Mania

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Game Mania nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koenvdk