Klacht: Verkeerde pods in doos

op 31 mei 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind ariel een super wasmiddel, maar bij mijn laatste aankoop een flinke tegenvaller gehad. Ik had 3 verschillende verpakkingen, maar de pods waren allemaal hetzelfde, terwijl dat niet zou moeten. Ondanks dat ik fan ben van het wasmiddel was dit grapje wel iets te duur. Dus hoop op een goede oplossing.

Gewenste Oplossing:

De goede pods krijgen die op de verpakking staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Steefdazzle