Klacht: verkeerde inhoud

op 11 oktober 2016 over Campina in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht afgelopen zaterdag 8-10-2016 een pak zacht en luchtig framboos van campina in de Albert Heyn in almere poort, toen ik de dag daarna zondag 09-10-2016 het pak openmaakte en het in een bakje goot zag ik tot mijn groote verbazing dat er gele en roze vla in het pak zat en geen luchtige en zachte substantie die ik van campina gewent ben.
Mijn vraag hoe kan dit?

Gewenste Oplossing:

In afwachting van uw reactie, ik ben absoluut niet ontevreden over campina en heb de vla ook gewoon opgegeten maar zou wel gecompenceerd willen worden te weten een heerlijk pak zacht en luchtig framboos welke ik gewent ben.
bvd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Campina

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Campina nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cindy4321