Klacht: Verkeerde bestelling

op 27 november 2016 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan vandaag van 2 kindermenu’s…. 1 met kipnuggets en 1 met een hamburger en een sundea caramel… bij thuiskomst bleek dat de kipnuggets geen kip waren maar jalapeño balletjes… ik vind dat heel teleurstellend dat er zo onoplettend wordt verkocht en ingepakt… nu is mijn kind benadeeld terwijl hij er heel erg zin in had door onoplettendheid van een medewerker

Gewenste Oplossing:

Tevreden is nu een beetje moeilijk want is al de 2de x dat er zich iets voordoet in jullie restaurant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rachelllllll