Klacht: Verkeerde artikel geleverd

op 29 mei 2020 over Tewauw.nl in de categorie Internetshops - Hobby en Verzamelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een rugzak van stranger things besteld, krijg een fortnite rugzak geleverd. Heb het contactformulier 3x ingevuld, maar geen reactie terug gehad. Vervolgens retour gestuurd met briefje erbij, hij is bezorgd via track en trace maar weer helemaal niks. Krijg ook geen andere rugzak geleverd. Heb een betaal verzoek gestuurd voor m’n geld terug te krijgen, geen reactie. Ook al 2x gemaild, en wederom geen reactie. Ben er helemaal klaar mee.

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tewauw.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tewauw.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjoeke 1972