Klacht: Verkeerd kenzo T-shirt

op 04 september 2016 over thefashionshop.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een donkerblauwe kenzo T-shirt maat M gekocht op vipfashion en ik kreeg een wit T-shirt maat L. Bovendien is het nog een neppe ook terwijl ze me hadden verzekerd dat het een echte zou zijn. Ik probeer ze te bereiken maar dat lukt natuurlijk niet. Ze reageren niet op mijn emails en hun tel is niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of tenminste een telefoongesprek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thefashionshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thefashionshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rijkhoven