Klacht: Verkeerd geleverd product

op 01 juli 2016 over thefashionshop.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

BESTEL HIER NIET!!! Via deze webshop een lichtblauwe Moncler jas besteld. Vervolgens werd een donkerblauwe jas geleverd. Na vele, vele malen mailen eindelijk bericht gekregen dat dit niet hun schuld was (maar zij sturen toch de verkeerde jas op?!?!?). Vervolgens gevraagd of de jas geruild kon worden voor de juiste kleur, maar daar zou ik dan extra kosten voor moeten betalen! Nogmaals zeker 20x gebeld en gemaild maar krijg totaal geen reactie. Zeer onprofessioneel. Echt zwendel. BESTEL HIER NIET!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik krijg waar ik voor betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thefashionshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thefashionshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pietpro