Klacht: Verkeerd geleverd oplaadtoestel voor V6 DDSFlexy

op 11 augustus 2017 over Dyson in de categorie Electronica - Stofzuigers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht een 2de oplaadtoestel voor een V6 in de Media Markt Gent om aan zee te plaatsen in onze 2de verblijfplaats. Pas enkele weken later gingen wij naar zee en deed ik de verpakking open om te monteren op de muur aldaar. Ik stelde vast dat het oplaadtoestel niet van het juiste type was en niet kon dienen.
Ik bood mijn vandaag aan in de Media Market Gent waar het verkeerde toestel besteld en geleverd werd maar daar weigert men om het splinternieuwe verkeerde oplaadtoestel terug te nemen en in te wisselen tegen het juiste model.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn indien dit verkeerde oplaadtoestel zou kunnen omgewisseld worden, daar het personeel van de Media Markt Gent verantwoordelijk is voor de foutieve bestelling en levering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dyson

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dyson nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ignace Van der Cam