Klacht: VERKEERD BINNEN GEKREGEN

op 30 mei 2016 over thefashionshop.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een shirt besteld van 60 euro op vipfashionshop.nl . Ik krijg een verkeerde levering gestuurd met de verkeerde maat. stuur je een email naar dit bedrijf krijg je helemaal niks meer terug, EEN BEDRIJF VAN NIKS! het telefoon nummer op de website werkt ook al een hele tijd niet, zo komen ze er mooi vanaf! maar wie doet hier nou uiteindelijk iets aan?

Gewenste Oplossing:

Als er persoonlijk contact word opgenomen en het netjes word opgelost!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thefashionshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thefashionshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sandervanrosmalen