Klacht: Verkeerd artikel geleverd, klantenservice niet bereikbaar

op 09 april 2013 over Dagopdag.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere pogingen gedaan om contact te krijgen met klantenservice (mailtjes en telefoontjes) over de status van de verzending, maar tevergeefs. Na enkele weken eindelijk een product gekregen, maar dit is een heel andere steam mop dan die ik besteld heb. Merk en accessoires komen totaal niet overeen.

Om dit verkeerde artikel te retourneren heb ik nogmaals geprobeerd contact op te nemen (weer met mailtjes en verschillende telefoontjes), maar weer tevergeefs. Ik krijg het idee dat de klant hier totaal niet serieus genomen wordt en wordt afgescheept met een “goedkope” versie van iets dat ik besteld heb.

Gewenste Oplossing:

Ik neem geen genoegen met een vervangend artikel en wil gebruiken maken van het recht op retourneren. Ik wil graag weten waar ik het verkeerd geleverde artikel kan retourneren en wanneer ik mijn geld terug krijg.

Alle klachten die gemeld zijn door lauravdplas