Klacht: Verkeerd artikel geleverd.

op 31 maart 2018 over Kadopapier.net in de categorie Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee perzikkleur krullint 5 mm gekocht en betaald.De online nota was ook prima en overeenkomstig de bestelling. Vandaag kreeg ik twee zalmkleur krullint 5 mm toegestuurd.Het stond er nota bene op.Ik moest hiervan foto’s maken en opsturen.Reactie: Ja, dit is echt het lint wat je besteld hebt. De kleurnamen die de leverancier en wij eraan geven verschillen nogal eens.
Nou ja het is nogal een verschil zalm- of perzikkleur.Wat een smoes. Ik kan het terugsturen als de kleur niet bevalt. Ik ga het krullint met de juiste kleur wel elders bestellen. Ik ben diep teleurgesteld in de aftersales van dit bedrijf.Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Gewenste Oplossing:

Twee krullint 5 mm met de echte perzikkleur zoals op de site aangeboden en op de nota vermeld toesturen.

Alle klachten die gemeld zijn door