Klacht: Verdwijning selectie FUT Draft

op 21 juli 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste EA,
ik heb zojuist mijn eerste pot draft gewonnen en dat staat gewoon correct aangegeven, maar nu is mijn hele selectie van Draft verdwenen en kan ik niet meer verder omdat je zonder spelers natuurlijk geen wedstrijd kan spelen. Als dit niet weggaat zou dat dus betekenen dat ik nooit meer draft op mijn eigen account kan spelen

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn draft-selectie weer met mijn spelers is gevuld en ik weer draft kan spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meesii2000