Klacht: Verbrande chips

op 18 september 2017 over Doritos in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op vrijdag 15 september mijn zak Doritos Heat Wave “FIRST BBQ THEN HEAT” geopend. Het was een nieuwe smaak dus ik was erg benieuwd. Maar tot mijn grote schrik/verbazing kwam ik tot de conclusie dat jullie deze slogan (FIRST ect.) wel erg letterlijk hebben genomen in de fabriek. (zie foto) Ik denk dat jullie je oude vertrouwde oempa loempa’s van de fabriek toch nog even onder ogen moeten zien.

Gewenste Oplossing:

Ik zie graag een passende oplossing tegemoet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Doritos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Doritos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ivan Nemeth