Klacht: Verbinding met server!

op 02 december 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben totaal geen zeikerd of iemand die normaal gesproken een klacht in dient maar nu ben ik er helemaal klaar mee!

Ik denk dat ik nu zonder te overdrijven wel 25x van de server ben afgegooid tijdens het spelen van FUT. Terwijl er met mijn internetverbinding elke keer niks mis was. 25x tel de coins en fifa punten maar op… Ben er nu wel echt klaar mee, nu net nog sta 3-0 voor en ineens verbinding met server verbroken! En telkens ook maakt die wel weer direct opnieuw verbinding.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik coins of fifa punten gedoneerd krijg. Heb vaak genoeg opgewaardeerd maakt me allemaal niet uit maar op deze manier kan ik het geld net zo goed in de put gooien! Neem aan dat jullie toch precies kunnen zien op mijn profiel hoevaak ik eraf gegooid ben enzo?!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Djaro2015