Klacht: verandering rekeningnummer

op 06 juli 2012 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al vanaf 22 april bezig om mijn rekeningnummer gewijzigd te krijgen. Inmiddels is het voor de lopende zorgtoeslag gewijzigd en heb ik die eenmaal mogen ontvangen. Op dit moment staat er nog 2 keer huurtoeslag en 1 keer zorgtoeslag vast bij de belastingdienst. Diverse toezeggingen over de duur wanneer dit overgemaakt gaat worden. Ik heb alle formulieren terug gestuurd maar die zijn nooit verwerkt. Na telefonisch contact is mij 2 maal toegezegd dat ze het mailen naar de afdeling en dat het echt binnen 10 werkdagen op mijn rekening staat. De werkdagen zijn verstreken maar nog steeds geen toeslagen op mijn rekening.

Gewenste Oplossing:

Met een spoedbetaling van de vaststaande toeslagen op mijn rekening.

Alle klachten die gemeld zijn door Ravenna31