Klacht: Veranderde geur Axe Excite

op 12 augustus 2016 over Axe in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het vernieuwen van de verpakking is de geur van de Axe Excite bodyspray/deodorant veranderd en niet ten goede! Waar het met de oude deobus lekker rook, ruikt het nu een beetje alsof er gas tussen zit. Ook merk ik dat de deo anders reageert op mijn huid, de geur als reactie met mijn huid is anders en niet meer zo fris als voorheen. Ter controle heb ik allerlei winkels afgestruind op zoek naar nog een ‘oude’ Axe Excite en als je de nieuwe en de oude vergelijkt, is er echt duidelijk een verschil.

Gewenste Oplossing:

Als de oude verpakking terugkomt of als deze verpakking aangepast wordt. Of wellicht dat de formule aangepast is, in dat geval graag weer terug naar de oude.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Axe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Axe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mathijs van Dongen