Klacht: veel te laat

bagsyl op 08 november 2017 over GVU in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil een klacht indienen over het veel te laat rond brengen van de folders. dit gebeurd op dinsdagavond om 21:00 ook wel eens later geweest,zelfs al heeft ze vakantie belachelijk, kruidvat aanbiedingen gaan dan in en als ik pas om 21:00 op dinsdag de folders ontvang zijn de meeste aanbiedingen van het kruidvat al weg ja dat is pech……ze hoeft ook zeker niet aan de deur te komen voor geld …..want dan krijgt ze van mij een dikke 0

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als de folders op zat of zondag komen dan heb je er iets aan....

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVU

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door