Klacht: Veel problemen

op 31 maart 2013 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik speel fifa nu al een lange tijd en sinds fifa 11 zijn er problemen die maar niet verholpen worden. In ultimate team op fifa 13 zijn er van die problemen die me gek maken, bijvoorbeeld laatst had ik een wedstrijd gewonnen en toen kreeg ik een bericht dat er iets fout was en dat ik terug keerde naar het hoofdmenu. Hierdoor heb ik mijn coins niet gekregen en ook niet de punten die ik gewonnen had en tenslotte kreeg ik de melding dat mijn NV scoreomlaag ging.
Ik bedoel maar ik heb €65 betaald ik wil wel waard voor me geld. Als ik weer zo’n probleem tegen kom krijg ik zin om de disk eruit e halen en hem weg te gooien.

Hakan Alp Arslan
PSN: HKN06ALP

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat EA een patch uitbrengt om alles te fixen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hakan-Alp